lugn dag

Imorgon är det sista skoldagen på rotskär och det är faktist lite sorgligt. Idag har vi inte haft någon lektion utan vi har bara städat, kollat på brännboll och hållt i teambuilding. Och så äre bra väder idag också, plus på det. Det jag också märkte är att gossip girl har börjat gå från säsong ett på femman varje vardag klockan tre, hur bra? Nu ska jag äta lite flingor. PUSS


todays



Jag satt ute en stund förut, och vilken jävla skillnad det är mellan svergies solstrålar mot afrikas solstrålar, och på tal om afrika, VILL TILLBAKA!


color me blue and i'm yours


22.41

SÅ jävla skönt att ha gjort no uppgiften. Nu ser jag mitt vg i sikte! Ska bädda ner mig skönt i sängen nu och kolla på lite skins och jersey shore. PUSS

NEW



för att jag faller

Alltså jag hatar att vakna sent, känns så jäkla onödigt. Ska nog in till valbo med mamma senare och kika lite och sedan blire plugg, MÅSTE få klart mina no uppgifter annars får jag inte mina vgn. ÅNGEST.

my shoe


(Dock är den så mycket snyggare irl)

några hundra lappar fattigare

YES, det är vad jag är. Har varit i stan hela dagen med annisen och kikat runt efter skor, och jag har hittat en apsnygg sko som ska bli min i morgon. Jag har också fått med mig hem bästa mors-dag presenten (smarta jag) och även ett par pjyamas byxor samt en lång klänning. HURRA!


kind of stuck



top of my birthday list


who said youre not perfect

Dagen har gått snabbt förbi, har i stort sett bara sett film hela dagen och har gått halvt blind också eftersom jag gått utan linser. Nu väntar min hungriga mage på mat!

i know how you feel frida


absolut chill

Dagen har gått förbi för snabbt, har inte haft en riktig lektion idag och det har varit så skönt! Jag sitter nu och äter glass och ska snart ut på kissrunda med cindie. PUSS

music in my ears

Igår kväll vet jag inte vad som hände, somnade runt halv sju och sov sedan hela natten tills åtta i morse då jag vakna första gången? Jag måste också göra två no inlämningar plus en tyska översättning, och jag bara, hur ska jag orka med de? Jag har typ slagit på sleep-mode för länge sen.

top of the list


rätta takter

Försov mig i morse och missa första bussen och den andra kom inte, så snart kommer förmodligen den tredje bussen och jag kan ta mig till skolan. Undra vad som händer next då? Kanske blir sjuk av farlig aska?


dress


mums


like uhu


omgash for real?

Idag har jag hunnit med att göra två prov och ingenting mer? Fick sluta efter lunch vilket var apskönt. I helgen ska det bli kanon väder så vi får se vart jag tar mitt pick och pack och hamnar. Och alltså jag får inte in i min jävla lilla skalle att vi snart slutar skolan? Hur overkligt som helst!


dör lite


ångest till max

Jag har så himla mycket att göra och jag skjuter upp det hela tiden. Ångest till max!!


jordgubbar och massa gottit


20.00

Dö hockey

gillar att bada


ett steg fram två steg bakåt


bakom hörnet där alla finns


Eftermiddagen har jag tillbringat med vickan och där i mellan dansade vi lite på dansmattan!


älskling


nya - vill ha problemet


bikinis


denna längtan av kärlek det är du

Var tidigare idag och kollade på gymnasieskolan i uppsala. Var också förbi gränby och hälsade på syster. Sedan har jag kollat över lite plugg som jag inte lyckades få liv i. Orkar verkligen inte ha massa prov och inlämningar, så jävla sjukt att dom lägger allt på sista veckorna!

uppsala




friday


Vickan åkte för ett tag sedan och nu väntar jag på att mamma ska komma med maten. Hungrig as hell

plus poäng


Har varit igång hela dagen, pluggat hårt, dansat lite och nyss var jag ute och halvt jogga. Ikväll blir det inget plugg för jag ska dega i soffan all night!

XOXO


duktig tjej

Idag har jag gjort min musikinlämning klar, börjat på noinlämningen, lagat stekt potatis med lax, yogat och gjort lite nytta av gamla kläder. Nu känner jag att jag behöver solens varma strålar på mig för att få energi. Ett avsnitt av desperate housewifes väntar mig nu!

PS. Jag har kommit in på ett gymnasie i uppsala också, hur bra!?

duktig tjej

Idag har jag gjort min musikinlämning klar, börjat på noinlämningen, lagat stekt potatis med lax, yogat och gjort lite nytta av gamla kläder. Nu känner jag att jag behöver solens varma strålar på mig för att få energi. Ett avsnitt av desperate housewifes väntar mig nu!

PS. Jag har kommit in på ett gymnasie i uppsala också, hur bra!?

starkt minne av en händelse

Många saker händer ju just mig, allt från att ha toapapper i baken till att säga hej på fel sätt på mcdonalds. Men just ett minne som är starkt är berättelsen om den avhuggna glassen med liza. Det går ju helt enkelt inte att glömma.
Jag och hon skulle käka isglass ni vet (trollerimix från glassbilen) och glassen var så himla isig så att när jag skulle slicka första tuggan så fastna tungan och jag var tvungen att skölja med vatten. Ett tag efter så gick vi in på rummet och precis när jag skulle ta en tugga går glassen sönder på mitten och där står jag med en avhuggen glass, sår på tungan och en kompis som ligger ner på golvet av skratt. Vet inte hur länge vi skratta åt det och det kommer jag aldrig glömma!


you played it


Ska käka lite och sedan blire in till stan och dansa lite!


jag som barn

Jag var väldigt sportig och var igång i stort sett hela tiden. Antingen vare idrott som gällde eller tipspromenader som jag säkert gjorde 3 dagar i veckan. Jag tjatade hela tiden på mina päron att gå dessa tipspromenader och jag belönade jämt dom med kladdkaka som jag själv bakade.

Jag var jämt igång och hade extremt mycket ideer. Jag kommer också ihåg att jag jämt sa att jag hade superögon då min syster började få sämre syn, och att jag aldrig skulle behöva ha glasögonen eller linser. Touche, tyväär så har jag både glasögon och linser i dagens nu.


för och nackdel med att ha en syster

+
Att ha någon att prata problems med
Man är inte ensam
Man skrattar tillsammans
Man kan smyglåna saker

-
Nyfikenhet
När hon tror hon bestämmer
När hon tar ens prylar
När hon flyttar hemifrån





RSS 2.0