det är därför du kommer stå ensam i slutet


Okej, nu behöver verkligen ögonbrynen en omgång!

first day

Första dagen på sportlovet och det känns hur bra som helst! Käkade nyss lite goda varma mackor med ett stort glas med pärondryck. Ska snart göra mig i ordning och sedan bär det av för en mysdag med film hos anna!

Ingen söndags ångest

Ja, denna söndag är ovanligt skön eftersom jag har lov hela veckan!

Jag försökte mig faktist på att sätta på tippar på naglarna förut och det gick kanske en kvart och sedan fick jag panik och var tvungen att dra av alla tippar med varmt vatten.. Men däremot kan jag faktist tänka mig att göra en omgång gelenaglar lite närmare våren.

Ska dra mig mot tvn nu och kika lite på solsidan, det är ju allt för fult program alltså!

helt ok stil


Sportlov

- Prov gjort

- Gymnasievalet gjort

- Godis köpt

Resten av kvällen spenderas framför tvn med mina fina päron!

new in


@ funhouse





busjohanna


100% tuff


two days

Ska kolla på legend of the seeker nu och sedan ska jag ta mig i kragen och börja göra lite uppgifter i engelskan. Bara två dagar kvar i skolan, sedan underbart lov!


den falska i myrornas land

Poetiskt right? Skulle egentligen in till stan och dansa lite men har för ont i huvudet och för mycket plugg att ta tag i. Ska snart göra falukorv och makaroner för jag är så hungrig. Sedan plugga resten av kvällen!

PS. Och jag hoppas inte frida jossan och maja krashar med flygplanet.. Ha en bra tripp gummor!

in your face biatch!

Jag ska nu bli slingad av mamma och jag hoppas jag inte behöver gå runt med gula slingor i morgon, plus att jag antagligen ska färga ögonbrynen (äntligen) i morgon.. so frågorna har jag kvar att göra men dom gör ja senare, eller ja, kanske någon annan dag.

PS. IN YOUR FACE!!!!


så äkta mig

Alltid när jag får iden att testa något nytt går det åt skogen. Denna gång skulle jag testa ett nytt medel som tydligen skulle vara bra när man rakar benen, ist så skär jag mig bakom knät och jag har inte skärt mig en endaste gång, ever! Så äkta mig. Nu blir det one tree hill och sedan ett stort glas med cola!

söndag

Att vakna upp och inte ha någon känsel i armarna är verkligen inte roligt, fick fan panik. Men det var för att jag legat med händerna upp ovanför kudden. Usch. Men iaf, har precis käkat frukost och kollar nu på gamla kort med mamma, gud vad fula grejer man gjorde när man va liten alltså!
Ska göra klart lite so frågor och fixa upp lite tavlor (som aldrig blir av) så idag tänkte jag slå på stort och få upp dom!

great day


Idag är jag så glad, det är en bra dag idag!

tråkigt med tråkiga


Jag slutade halv tolv idag och åkte sedan in till stan för att göra en synundersökning, och min syn har försämrats 25% (eller vad hon nu sa). Fick med mig hem lite finfina stuffs hem, ett par jeans och ett örhänge + snickarbyxorna som är på bilden, dock är bilden orättvis (dom är mkt snyggare i real och webcamen gör det ju inte bättre) Har också flyttat runt i mitt rum och nu är det lite mer harmoni (som mamma säger)

stark starkare starkast av dom alla

Ska snart in till stan med mamma och göra linsundersökning eller vare va och färga ögonbrynen!

poff-piff-puff


Bara för att jag saknar min kusin!


careless

Sitter nu och lyssnar på akon och kollar på simpsons. Jag såg nyss att jag inte har några linser kvar. Och att gå i skolan utan linser är som att gå som en halvblind tant, verkligen inte kul.
Har lite huvudvärk också, och det skulle inte förvåna mig om jag är på väg att bli sjuk..

17.38

Sitter här och kollar halvt på christine med anna. Väntar nu på att mamma ska komma hem så att jag kan beställa från hm. PUSS

älskling tillbaka

Äntligen är den bärbara datan tillbaka, och det innebär att jag har internet 24/7 i stort sett. Igår var jag in till dansen och dansa lite popping, och jag har så ont i benen idag konstigt nog..

Jag fick också chokladaskar av mina älskade päron och två filmer av min syster igår, djungel geroge 1 och 2.. Och enda andledningen till dom filmerna var att jag älskade dom (enligt henne) när jag var liten och då var hon tvungen att köpa dom. Och det var också min bästaväns birthday igår så hon fick en tröja och lite tröstchoklad som hon kan andvända. Hur snäll är jag? Svar= Oerhört.

Idag hade vi friluftsdag som varade ca 40 minuter i pulkabacken för att det var så jävla kallt. 26 minus grader? hallå? så efter vi hade suttit vid elden lite så drog jag vickan och johannes hem till vickan. Glodde på sex and the city 2 och chillade tufft. Har precis varit duktig och tagit en damsugetur genom rummet, vilket behövdes..


3 oldies




Sitter hos elina och försöker lära mig telefonen, men icke sa nicke. Kommer nog ta ett tag innan jag vänjer mig. Men iaf, jag fick hem ett par converse för hundra spänn idag, hur bra fyndat? Bra där pappa. Ska fortsätta lyssna på robyn och hjälpa elina med en tröja, hejja..

happyface

Allt går superbra, inhandlat ny mobil, kläder och precis fått tårta hos elina.

nationella del 2

Och det gick så mycket bättre, kändes bra när jag lämnade in. Nu har jag bara no prov kvar och skridskor på ip.

det finns alltid något som ändras

Jag sitter nu i slöjdsalen och håller på att dö av hunger, tur att det är pizza till lunch idag. Jag har precis börjat på en väska och en väst, och ja vi får se hur bra det går. puss

nationella prov

och det gick inte bra, alltså usch, jag kunde gjort så mycket mer! Det är så irriterande att man kunde presterat mycket mycket bättre men sen att man inte hinner för att tiden går ut. Ett mvg i svenska kommer det nog inte bli i år, får säkert nöja mig med ett vg. Alltså åh, hoppas skriv delen går bättre på torsdag iaf, sen äre ju muntligt också, hmm, ja vi får se hur det går.

PS. jag vill gå i åttan igen.

i guess you can dance with me


sitter i skolan och snackar skit med sandra och bradley för att elevens val blev inställd, sedan blire att dra mig in till stan och trycka i mig en hamburgare och dansa lite med sandra!

problems

ååh, jag har tappat bort mina vita låga converse någonstans här i världen.. Nu måste jag säkert köpa nya och punga ut 600. roligt? nej.


plugg

matteprov
svenska uppgift
soprov
engelskaprov
tyskaglosor
no uppgift

det är min onsdag.

RSS 2.0