en gång sedan alltid



take me back


home

Nyss kommit från flygplatsen och sitter nu i syrrans lya i uppsala, veckan har varit kalas bra och jag har nu laddat upp batterierna för att satsa extra mycket i skolan!


like what?


(tidsinställt)

yes x4


(tidsinställt) Ligger förmodligen och solar eller går längs stranden just nu..

simple x3


(tidsinställt)

@ at the airport


leaving

Sitter nu i bilen påväg till arlanda och förhoppningvis har jag inte glömt något. Kanske att det blir några bild uppdateringar om internetet tillåter. Annars ska jag ha en grym vecka med sol och bad med mina bästa päron. CHIO!

@ absolute normal


dreggel till max


does your mother know

Sitter och lyssnar på mama mia och ser över vad jag hittills har packat ner i resväskan. Jag hatar att packa, antingen så packar jag så att väskan inte går igen eller så glömmer jag något, hatart!

Och som grädden på moset så börjar jag bli sjuk, halsen gör halvt som halvt ont och huvudet bankar smått. Typiskt mig säger jag bara? Och inte bara det, utan i morgon på flyget ska jag sitta brevid någon jävla random!? Jag kan ju bara be om att gud inte sätter någon illaluktande gammal gubbe eller ett litet barn brevid mig..

PS. BE TILL GUD!

bra start på dagen


världens bästa pappa


Pratade med pappa förra veckan om att jag skulle in till stan och köpa säsong 7 och tror ni inte att han kommer hem idag och ger mig den? För bäst!

school

Sitter i skolan nu och skriver sex och samlevnads frågor. Har musik och tyska snart, sedan är det efterlängtad helg!


keep the love alive


Oj, närmaste någonsin?

right now

Har precis kommit hem ifrån feta pizza käket med anna. Har också kikat lite på vänner och nu blire att fortsätta med de!


PS. det var också någon som undrade vad jag har för mobil, och jag äger en HTC wildfire!


happy girl

Dagen började med nationella i no och det gick väl över förväntat bra. Hade sedan bara engelska,idrott och svenska kvar av dagen.

Imorgon är det torsdag. Efter det fredag. Sen lördag. Sen söndagkväll. Sen söndagnatt och då åker jag till ARLANDA. Ska checka in vid fyra så jag lär somna på flygplatsen.

Nu ska jag dra mig ut på en walk med wellis och sedan ska jag göra varma mackor!

new


studiedag

Vaknade runt halv tio, gick direkt en snabb promis med wella. Käkade frukost och gick sedan promis med cindie. Har vikt tvätt, städat rummet och hunnit kolla på några avsnitt av skins. Sitter framför oc nu och ska snart göra lite mat.


gosh

Skolan har varit helt okej och det blev bättre av att hkn var inställd. Tog bussen hem och sandrus hängde med hem ett tag, kikade sedan vidare på tv. Fick ett sms om att dansen var inställd också, så hela dagen har jag tillbringat framför tvn. Ska snart käka lite mat och kika på top model och stylisten jonas.


engelskan


mobilblogg


godingar


hon är för ful ibland alltså


inte långt kvar nu


22.14

AVSLUTA MENINGEN:

Jag har insett
att jag tar en del saker förgivet
Jag lyssnar på 30 seconds to mars-hurricane
Jag pratar väldigt mycket ibland
Jag tycker om att gå runt på stan och bara kolla
Jag avskyr att bada på badhus
Mina bästa vänner är underbara och lite udda
Min första vän var louise?
Kärlek är fint
När jag borstar tänderna på kvällarna borstar jag i evigheter
Jag tänder på gamla gubbar med rynkor
Det sexigaste som finns är när någon biter på naglarna
Det är charmigt när någon drar ut stolen åt en
Jag är rädd för kryp
Den värsta känslan är när man failat på prov
Den bästa känslan när man fått bra resultat på prov
Jag är bäst på att skämma ut mig
Jag är sämst på att välja kläder eftersom det tar ett år
Om jag va ett träd så skulle jag vilja vara gran
Om jag va en igelkotte skulle jag sticka varenda en jag störde mig på
Om jag vore en blomma skulle jag vilja vara en ros
Jag kommer alltid vara den jag är
Det finaste som finns är kärlek
I sommar ska jag bli en brun jekel
Jag kan vara en teater apa ibland
Jag kan inte ljuga för folk
När jag vill så kan jag
När jag bakar så blir oftast mina chokladbollar äckliga
Min mobiltelefon är cirkus en månad gammal
När jag vaknar på morgonen får jag jämt panik och kollar vad klockan är
Innan jag går ut kollar jag mig i spegeln
Just nu tänker jag på hur jag ska orka göra klart en recention tills imorn
Bebisar är ibland gulliga
Ikväll ska jag sova
Jag vill verkligen inte ha vinter

in my head

Denna dag har gått snabbt så in i bomben. Skolan flög förbi och jag kände mig duktig direkt på morgonen eftersom jag gjorde klart ekl engelska uppgifter. När jag kom hem pluggade jag lite till med bokrecensionen och det var så wierd. Först somnade jag på kanten av sängen i en kvart kanske, och sedan var jag vaken kanske en halvtimme och sedan somna jag igen och samma sak hände typ tre gånger, så sista gången trodde jag att det var morgon..det är så jobbigt. Ska iaf fortsätta plugga nu!

cute as me


to the top

Väntar på att pappa ska hämta mig så att jag kan åka hem och plugga lite inför so(ekonomi)provet som är i morgon. Hurra!? Aldrig.
Det muntliga gick nog bra idag också, hoppas jag.

you belong with me

Kom hem runt tre, lagade köttbullar,makisar och min berömda gräddsås. Efter det tog sömnen över och jag somnade på soffan tills sex då mamma kom hem.
Håller på att repetera lite på den muntliga genomgången jag ska ha imorgon, och det ska vara om rökning. Har också prov på torsdag? Fick reda på det igår, hejja! Nu ska jag söka lite mer info om rökning, puss!


fast

Precis kommit hem från staden då jag var och dansa lite med sandrus, vikkan och johanna. Jag är så himla trött och jag ska snart krypa ner i sängen och kolla på någon film..


always the same

Idag har jag varit igång precis hela dagen! Vaknade runt tio och käkade frukost. Åkte sedan till valbo och kikade runt lite där.
Och som vanligt hittar jag miljontals saker men plånkan räckte inte till allt, men lite stuffs fick följa med mig hem. Jag ser verkligen inte fram emot skolan som börjar i morgon, man blir så deprimerad.
Sen är det muntlig redovisning och massa uppgifter som måste in.. tur att jag ska iväg den 21 mars!


så jävla grym


H&M


great like always

Bion igår var rätt bra. Fick betala 50 spänn eftersom det var extra pris. Jag fick också byta skor lite för många gånger, ca 5 ggr om jag ska vara exakt! Jag fick också med mig lite fynd hem, älska rea.
Har precis kollat på desperete housewifes och ska nu gå ner och göra lite lunch!


nice day

Ska snart dra mig ut med cindie på en promis och sedan tar jag bussen till frida och sedan vidare in till staden för biomys med vikkan. Det är vår ute! Bra dag.


springer runt såhär idag



i'm dancing with tears in my eyes


Slår på stort och visar vad jag traska runt i idag. Har precis kommit hem från gävle, fick med mig hem massa godsaker och ögonbrynen är äntligen färgade, kanske lite mörka men äsch.

20 days left

Idag har jag sprungit runt med pyjamas i stort sett hela dagen. Jag var förbi anna och lånade några filmer, tankade på telefonen och köpte en cosmopolitan med olika träningsmetoder eftersom man måste komma lite i form tills jag drar till solen! Imorgon då får mina ögonbryn en omgång (äntligen) det blir också lite shopping med elina.

RSS 2.0